Menu Sluiten

Een realistischer kijk op werk

“Ik heb nu een realistischer kijk op wat ik aan kan in mijn werk”.

Dit zijn de woorden van Joep (47). Hij heeft afgelopen jaar meegedaan aan de training “Laat stress geen burn-out worden” in Bergeijk. Joep werkt in de high-tech industrie in de regio Eindhoven.

Joep: “Ik had al een hele tijd last van stress en die stress liep telkens te hoog op. Ik hield ook veel te weinig rekening met mijn eigen grenzen. Ik vind mijn werk heel leuk, maar soms schiet ik daar in door. Ik maak vaak lange dagen en het werk gaat dan voor alles.

Ik wilde graag met deze training mee doen omdat ik handvatten nodig heb om beter met mijn stress om te kunnen gaan en om beter mijn grenzen te leren aangeven. Ik had van tevoren wel wat twijfels: past deze training wel bij mij en zal ik er genoeg van leren? Deze training bleek zeer leerzaam en ook leuk. Ik vond het ook fijn dat er bij deze training andere volwassenen met autisme mee doen; dat schept een band.

Dankzij de training heb ik nu veel meer respect voor mezelf, voor mijn beperkingen en voor mijn grenzen. Ik durf de lat nu ook iets minder hoog te leggen. Normaliter ben ik behoorlijk perfectionistisch maar door de training heb ik nu een realistischer kijk op wat ik aan kan. Deze training kan ik zeker aanraden aan anderen. Je moet wel kritisch naar jezelf willen kijken; dat is een belangrijke voorwaarde om deze training te laten slagen.

De trainingslocatie is erg mooi en de training wordt elke keer weer goed verzorgd (elke training waren er lekkere baksels). Ik geef deze training een 8. Stienke is zeer kundig op haar vakgebied.”

Trainingslocatie pastorie ’t Loo in Bergeijk (NB)

Heb jij kenmerken van autisme en heb je regelmatig last van stress? Wil jij meer rust en meer energie in je leven? Op donderdag 16 maart start ik met een nieuwe groep (maximaal 4 – 6 deelnemers) van de training “Laat stress geen burn-out worden” in Bergeijk (NB).

Twijfel je, net als Joep, of deze training wel bij je past? Plan dan voor 16 februari een vrijblijvend telefonisch gesprek met me in! Ik vertel je alles over de training en jij kunt al je vragen stellen tijdens dit gesprek. Voor meer informatie en het inplannen van een gesprek:
https://buff.ly/2WmggQs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vrijblijvende belafspraak?