Menu Sluiten

Klantervaringen

Klantervaringen

Maaike (37 jaar) deed mee aan de groepstraining “Laat stress geen burn-out worden”. Ze had twee keer bijna een burn-out: “ Ik heb wel even getwijfeld over de groepstraining “Laat stress geen burn-out worden” omdat ik er ruim anderhalf uur voor moest rijden. De training en de coach spraken mij zo aan dat ik het er graag voor over had. Ik heb twee keer bijna een burn-out gehad en heb vaak weinig energie aan het einde van de dag, dus ik was echt op zoek naar tips om meer rust te bewaren en meer energie te krijgen.

Voor mij was het heel waardevol om met anderen ervaringen uit te kunnen wisselen en herkenning te vinden. Verder is het heel fijn om meer inzicht te hebben in de stressoorzaken, stresssignalen en tips om stress te verminderen. Ik heb de training als heel prettig ervaren. Ik voelde me goed op mijn gemak en er was een fijne sfeer. Stienke is rustig en duidelijk en heeft veel kennis van autisme.

Ik vond het een fijne training en ik heb er veel van geleerd, dus ik geef deze training een 9”.

Geert (60) deed mee aan de groepstraining “Laat stress geen burn-out worden” in Bergeijk. 

Geert werkt op projectbasis als testengineer en hij werkt bij bedrijven door het hele land. Geert: “Ik was erg nieuwsgierig naar de cursus en ik wilde graag meer leren over mijn autisme en hoe ik mijn werk-privé balans kan verbeteren. Ik ben ’s avonds vaak moe en heb dan eigenlijk geen energie meer over om leuke dingen te doen.

Het meest waardevolle wat ik uit deze training heb gehaald is hoe belangrijk het is om rust in te bouwen in de week en dat ik mijn stressbronnen veel beter heb leren (her)kennen. Ik heb nu ook meer inzicht in mijn stress en in mijn autisme.

Ik heb de training als zeer prettig ervaren. De locatie is goed bereikbaar en de ambiance in de pastorie is ook erg goed. Ik vond mijn medecursisten ook een prettig gezelschap. De prijs-kwaliteitverhouding van deze training is zonder meer goed.

Voor de mensen die Stienke nog niet kennen: kijk vooral eens op haar LinkedInprofiel en op deze website. Wat daar staat sprak mij enorm aan en misschien jou ook? Stienke is een nuchtere Friezin maar met een Brabants hart!”

Ewout heeft een drukke baan en hij merkt dat hij de laatste tijd meer gestrest is dan normaal, waardoor zijn resultaten en productiviteit begonnen tegen te vallen. Ook merkt hij dat hij regelmatig dichtslaat bij een presentatie of een belangrijke bespreking. Ewout heeft veel last vermoeidheid en voelt zich vaak geïrriteerd en gejaagd. “Het Rust bij Autisme coach traject heeft me enorm geholpen. Het inzicht dat simpele dingen mij kunnen helpen om een groot verschil te maken zal me ook in de toekomst goed van pas komen. Ik ben van indruk dat dit coachtraject me precies heeft geholpen waar het nodig was. Dit traject krijgt van mij een 10!”.
Ewout, 32 jaar, Eindhoven
"Ik heb de coachwandelingen in de verschillende natuurgebieden in en rond Eindhoven als erg prettig ervaren. Je vragen hielpen mij enorm in inzicht te krijgen in mijn persoonlijke situatie en om het geheel te structureren. Je luistert goed naar mij, stelt de juiste vragen en blijft rustig. Dat ervaar ik als erg prettig."
Menno, 48 jaar, Eindhoven
Onno is 49 jaar en hij werkt bij een verzekeringsbedrijf. Hij is getrouwd en heeft twee zonen. Onno klopte bij mij aan omdat hij veel last heeft van stress, met name in de thuis situatie. Zijn vrouw werkt regelmatig in het weekend en ook in de avonden, waardoor hij er op deze momenten alleen voor staat als het gaat om de opvoeding van hun kinderen. Onno heeft geen diagnose autisme maar hij herkent zich zelf wel in verschillende autismekenmerken, zoals de gevoeligheid voor prikkels en moeite met veranderingen. Onno wilde graag meer grip krijgen op zijn stress en weten hoe hij overprikkeling kan voorkomen. Daarnaast wilde hij graag meer inzicht in zijn autisme. "Dit wandelcoachtraject heeft me veel gebracht. Stienke kan goed luisteren en zich inleven in de situatie. Het was erg fijn om mijn hart te kunnen luchten en ik heb veel gehad aan de praktische tips voor het opvoeden van onze pubers. Ik voelde me gehoord en erkend en ik ben heel veel wijzer geworden”.
Onno, 49 jaar, Eindhoven
"Ik vind het heerlijk om in de natuur te zijn, ik voel me dan ruimer en vrijer om mijn gedachten te laten gaan en vrijuit te praten. Wat ik fijn aan je vind is dat je de ruimte geeft om even aan te komen en dan met een open vraag begint waarover ik het graag zou willen hebben. Vervolgens bied je structuur aan om dit in te kaderen; dit helpt me enorm om alles op een rijtje te zetten."
Marjan, 59 jaar, Eindhoven
"Als wandelcoach deed je het zeer professioneel: je luistert heel goed, checkt steeds of alles goed met me gaat en vat mijn woorden goed samen. Ook speel je op de juiste dingen in wanneer je de natuur in zet. Dit alles maakte de wandeling echt tot een cadeautje!."
Jaap, 25 jaar, Eindhoven
"Je stelt goede vragen en je laat mij actief nadenken over mijn doelen. Je zoekt altijd mooie routes uit, die we wandelen door het bos. Ook stel je hele leuke oefeningen voor en je geeft mij bruikbare tips. De plekken in het bos pasten ook bij het gespreksonderwerp. We stonden een keer bij een vijver die erg spiegelde en reflecteerde. Dat was een mooie plek om te reflecteren op het verleden."
Carolien, 32 jaar, Eindhoven
"Dit wandelcoachtraject heeft me veel inzicht gegeven in wat ik wil en wat er bij mij past. Ik heb ook meer zelfvertrouwen gekregen en maak makkelijker plannen voor acties in de richting van werk dat echt bij mij past."
"Wandelcoaching leverde mij elke keer een fijn gevoel op en gaf mij meer rust. Ik heb ook veel gehad aan de praktische tips, die je me gaf. Ik neem nu vaker momenten voor mezelf. Ik weet nu hoe ik dit op verschillende manieren kan doen. Ik maak regelmatig een weekplanning en breng structuur aan in de dagen, die ik werk. Ook ga ik regelmatig naar buiten als ik een pauze neem."
"Ik vind het best lastig om tot rust te komen. ’s Avonds ben ik vaak nog zo druk in mijn hoofd dat ik niet goed in slaap kan komen . Door dit coachtraject heb ik bereikt wat ik wilde: overzicht, structuur en rust."
Vrijblijvende belafspraak?