Menu Sluiten

Klantervaringen

Klantervaringen

Ewout heeft een drukke baan en hij merkt dat hij de laatste tijd meer gestrest is dan normaal, waardoor zijn resultaten en productiviteit begonnen tegen te vallen. Ook merkt hij dat hij regelmatig dichtslaat bij een presentatie of een belangrijke bespreking. Ewout heeft veel last vermoeidheid en voelt zich vaak geïrriteerd en gejaagd. “Het Rust bij Autisme coach traject heeft me enorm geholpen. Het inzicht dat simpele dingen mij kunnen helpen om een groot verschil te maken zal me ook in de toekomst goed van pas komen. Ik ben van indruk dat dit coachtraject me precies heeft geholpen waar het nodig was. Dit traject krijgt van mij een 10!”.
Ewout, 32 jaar, Eindhoven
"Ik heb de coachwandelingen in de verschillende natuurgebieden in en rond Eindhoven als erg prettig ervaren. Je vragen hielpen mij enorm in inzicht te krijgen in mijn persoonlijke situatie en om het geheel te structureren. Je luistert goed naar mij, stelt de juiste vragen en blijft rustig. Dat ervaar ik als erg prettig."
Menno, 48 jaar, Eindhoven
"Ik vind het heerlijk om in de natuur te zijn, ik voel me dan ruimer en vrijer om mijn gedachten te laten gaan en vrijuit te praten. Wat ik fijn aan je vind is dat je de ruimte geeft om even aan te komen en dan met een open vraag begint waarover ik het graag zou willen hebben. Vervolgens bied je structuur aan om dit in te kaderen; dit helpt me enorm om alles op een rijtje te zetten."
Marjan, 59 jaar, Eindhoven
"Als wandelcoach deed je het zeer professioneel: je luistert heel goed, checkt steeds of alles goed met me gaat en vat mijn woorden goed samen. Ook speel je op de juiste dingen in wanneer je de natuur in zet. Dit alles maakte de wandeling echt tot een cadeautje!."
Jaap, 25 jaar, Eindhoven
"Je stelt goede vragen en je laat mij actief nadenken over mijn doelen. Je zoekt altijd mooie routes uit, die we wandelen door het bos. Ook stel je hele leuke oefeningen voor en je geeft mij bruikbare tips. De plekken in het bos pasten ook bij het gespreksonderwerp. We stonden een keer bij een vijver die erg spiegelde en reflecteerde. Dat was een mooie plek om te reflecteren op het verleden."
Carolien, 32 jaar, Eindhoven
"Dit wandelcoachtraject heeft me veel inzicht gegeven in wat ik wil en wat er bij mij past. Ik heb ook meer zelfvertrouwen gekregen en maak makkelijker plannen voor acties in de richting van werk dat echt bij mij past."
"Wandelcoaching leverde mij elke keer een fijn gevoel op en gaf mij meer rust. Ik heb ook veel gehad aan de praktische tips, die je me gaf. Ik neem nu vaker momenten voor mezelf. Ik weet nu hoe ik dit op verschillende manieren kan doen. Ik maak regelmatig een weekplanning en breng structuur aan in de dagen, die ik werk. Ook ga ik regelmatig naar buiten als ik een pauze neem."
"Ik vind het best lastig om tot rust te komen. ’s Avonds ben ik vaak nog zo druk in mijn hoofd dat ik niet goed in slaap kan komen . Door dit coachtraject heb ik bereikt wat ik wilde: overzicht, structuur en rust."