Menu Sluiten

Autisme Krachtwandeling

Autisme Krachtwandeling - Autisme werkt! (regio Eindhoven)

Ik organiseer regelmatig groepswandelingen voor hoogopgeleide mannen en vrouwen met (kenmerken van) autisme. De groepsgrootte is afhankelijk van de Corona-maatregelen. Op dit moment is de maximale groepsgrootte vier personen.

Ben jij een hoogopgeleide man of vrouw met (kenmerken van) autisme en heb jij een betaalde baan? Wil je graag ervaringen uitwisselen met gelijkgestemden over hoe het is om te werken met autisme?. Aan de hand van stellingen en vragen ga je in gesprek met andere deelnemers. De volgende onderwerpen kunnen aan bod komen: Waar loop jij tegenaan op je werk? Hoe heeft Corona jouw werk verandert? Ben je open op je werk over autisme? Welke talenten kan jij goed inzetten op je werk? Hoe ga jij om met stress op je werk? 

Heb je interesse om mee te doen?  Meld je dan aan voor de Autisme Krachtwandeling in de prachtige bossen bij Best! De volgende Krachtwandelingen zijn gepland op zaterdag 24 april en zaterdag 3 juli 2021

De Autisme Krachtwandeling is een groepswandeling waarbij je ervaringen kan uitwisselen met gelijkgestemden tijdens een fijne boswandeling van ca. 1,5 uur. Er kunnen max. 4 personen mee doen aan deze groepswandeling (Dit is afhankelijk van de Corona-maatregelen).

De volgende Autisme Krachtwandeling heeft als thema: Autisme en werkstress. Je kan meedoen aan de Autisme Krachtwandeling voor 15 euro. Dit is inclusief een flesje water en wat lekkers. Inschrijven voor deze activiteit is verplicht.

Er kunnen momenteel maximaal 4 personen mee doen aan deze wandeling. Geef je op tijd op, want vol = vol. Voor deze wandeling wordt een bijdrage van 15 euro gevraagd. De wandeling duurt 1,5 uur en we starten om 10.30 uur vanaf het parkeerterrein bij het Joe Mann paviljoen in Best. 

Zaterdag 24 april

Autisme Krachtwandeling 

Thema wandeling: Autisme en werkstress

Start wandeling om 10.30 uur 

Duur wandeling: 1,5 uur

Locatie: Joe Mann bossen in Best

Meld je op tijd aan en geef aan op welke dag je mee wil doen!

Voor deze wandeling wordt een bijdrage van 15 euro gevraagd