Menu Sluiten

Autisme Krachtwandeling

Autisme Krachtwandeling (regio Eindhoven)

De Autisme Krachtwandeling staat momenteel even “on hold”. Wil je graag ervaringen uitwisselen met gelijkgestemden? Kies dan voor de Autisme Krachtdag. Deze dag wordt 4x per jaar gegeven in Oisterwijk (NB). 

Meer informatie vind je hier https://coachingbijautisme.nl/index.php/autisme-krachtdag/

Over de Autisme Krachtwandeling: Ben jij een hoogopgeleide man of vrouw met (kenmerken van) autisme? Wil je graag ervaringen uitwisselen met gelijkgestemden? Aan de hand van stellingen en vragen ga je in gesprek met andere deelnemers. Op (datum nog niet bekend) is het thema: Communicatie. De volgende onderwerpen kunnen aan bod komen: Wat vind jij lastig als het gaat om communicatie? Wat doe jij als je over koetjes en kalfjes moet praten? Hoe goed begrijp jij non-verbale communicatie?  Wat doe jij als je de ander niet begrijpt of niet duidelijk vindt communiceren?

Heb je interesse om mee te doen?  Meld je dan aan voor de Autisme Krachtwandeling in de prachtige bossen bij Best! De volgende Krachtwandelingen zijn gepland op (data nog niet bekend). Geef bij je aanmelding even aan op welke dag je mee wilt doen.

De Autisme Krachtwandeling is een groepswandeling waarbij je ervaringen kan uitwisselen met gelijkgestemden tijdens een fijne boswandeling van ca. 1,5 uur. Er kunnen max. 10 personen mee doen aan deze groepswandeling.

De Autisme Krachtwandeling op (datum nog niet bekend) heeft als thema: Autisme en communicatie. Het thema van de Autisme Krachtwandeling op (datum nog niet bekend) is Omgaan met prikkels. Je kan meedoen aan de Autisme Krachtwandeling voor 15 euro. Dit is inclusief een flesje water en wat lekkers. Inschrijven voor deze activiteit is verplicht.

 

Er kunnen momenteel maximaal 10 personen mee doen aan deze wandeling. Geef je op tijd op, want vol = vol. Voor deze wandeling wordt een bijdrage van 15 euro gevraagd. De wandeling duurt 1,5 uur en we starten om 10.30 uur vanaf het parkeerterrein bij het Joe Mann paviljoen in Best. 

Zaterdag 3 september 2022

Autisme Krachtwandeling 

Thema wandeling: Autisme en communicatie

Start wandeling om 10.30 uur 

Duur wandeling: 1,5 uur

Locatie: Joe Mann bossen in Best

Meld je op tijd aan (uiterlijk 48 uur van tevoren)

Voor deze wandeling wordt een bijdrage van 15 euro gevraagd

PS Zaterdag 5 november 2022 is het thema Omgaan met prikkels. Voor beide wandelingen kan je je nu al aanmelden!

Vrijblijvende belafspraak?