Menu Sluiten

Autisme Krachtwandeling

Autisme Krachtwandeling (regio Eindhoven)

Ik organiseer regelmatig groepswandelingen voor hoogopgeleide mannen en vrouwen met (kenmerken van) autisme. De groepsgrootte is afhankelijk van de Corona-maatregelen. Op dit moment is de maximale groepsgrootte tien personen.

Ben jij een hoogopgeleide man of vrouw met (kenmerken van) autisme? Wil je graag ervaringen uitwisselen met gelijkgestemden? Aan de hand van stellingen en vragen ga je in gesprek met andere deelnemers. Op zaterdag 4 september is het thema: Open zijn over je autisme. De volgende onderwerpen kunnen aan bod komen: Ben jij open over je autisme? Wie heb je verteld dat je autisme hebt? Ben je open op je werk over je autisme? Heb jij negatieve ervaringen met open zijn over je autisme? Wat voor positieve effecten heeft je openheid gehad? 

Heb je interesse om mee te doen?  Meld je dan aan voor de Autisme Krachtwandeling in de prachtige bossen bij Best! De volgende Krachtwandelingen zijn gepland op zaterdag 4 september en zaterdag 27 november 2021. Geef bij je aanmelding even aan op welke dag je mee wilt doen.

De Autisme Krachtwandeling is een groepswandeling waarbij je ervaringen kan uitwisselen met gelijkgestemden tijdens een fijne boswandeling van ca. 1,5 uur. Er kunnen max. 10 personen mee doen aan deze groepswandeling (Dit is afhankelijk van de Corona-maatregelen).

De Autisme Krachtwandeling op zaterdag 4 september heeft als thema: Open zijn over je autisme. De Krachtwandeling op zaterdag 27 november heeft als thema: Beleef de feestdagen zonder stress. Je kan meedoen aan de Autisme Krachtwandeling voor 15 euro. Dit is inclusief een flesje water en wat lekkers. Inschrijven voor deze activiteit is verplicht.

 

Er kunnen momenteel maximaal 10 personen mee doen aan deze wandeling. Geef je op tijd op, want vol = vol. Voor deze wandeling wordt een bijdrage van 15 euro gevraagd. De wandeling duurt 1,5 uur en we starten om 10.30 uur vanaf het parkeerterrein bij het Joe Mann paviljoen in Best. 

Zaterdag 4 september

Autisme Krachtwandeling 

Thema wandeling: Open zijn over je autisme

Start wandeling om 10.30 uur 

Duur wandeling: 1,5 uur

Locatie: Joe Mann bossen in Best

Meld je op tijd aan (uiterlijk 48 uur van tevoren)

Voor deze wandeling wordt een bijdrage van 15 euro gevraagd