Menu Sluiten

Autisme Krachtwandeling

Autisme Krachtwandeling (regio Eindhoven)

Ben jij een vrouw met (kenmerken van) autisme? Kom je elke dag moe thuis van je werk? En vind je het moeilijk om thuis echt tot rust te komen omdat je een relatie hebt of een gezin met (jonge) kinderen? Heb je bijna elke dag last van overprikkeling en voel je je regelmatig overbelast en geïrriteerd? Meld je dan aan voor de Autisme Krachtwandeling, die elke laatste zaterdag van de maand plaatsvindt (uitgezonderd vakanties) in de prachtige bossen bij Best!

De Autisme Krachtwandeling is een combinatie van mindfulness oefeningen, wandelcoachopdrachten en het uitwisselen van ervaringen met gelijkgestemden tijdens een fijne boswandeling van ca. 1,5 uur. Er kunnen max. 10 personen mee doen aan deze groepswandeling. Elke Autisme Krachtwandeling heeft een ander thema. Meedoen aan de Autisme Krachtwandeling voor slechts 15 euro inclusief koffie of thee!

Er kunnen maximaal 10 personen mee doen aan deze wandeling. Geef je op tijd op, want vol = vol. Voor deze wandeling wordt een bijdrage van 15 euro gevraagd (incl. koffie/thee). De wandeling duurt 1,5 uur en we starten om 10.30 uur vanaf het parkeerterrein bij het Joe Mann paviljoen in Best. Op zaterdag 25 mei en op zaterdag 29 juni zijn de volgende Krachtwandelingen gepland. In juli en augustus zijn er geen wandelingen gepland (ivm zomerstop). 

Zaterdag 25 mei

Autisme Krachtwandeling voor vrouwen met autisme

Start wandeling om 10.30 uur

Duur wandeling: 1,5 uur

Locatie: Joe Mann bossen in Best

Meld je op tijd aan!

Voor deze wandeling wordt een bijdrage van 15 euro gevraagd