Menu Sluiten

SURVIVALTIPS KANTOORTUIN

Overprikkeling en concentratieproblemen op het werk

Werk jij elke dag in een kantoortuin en heb je veel last van prikkels, stress en concentratieproblemen? Kom je elke dag moe thuis? Zou je graag tips willen ontvangen om beter te kunnen functioneren op je werk en minder last te hebben van prikkels als je moet werken in een kantoortuin? Vraag dan mijn vijf gratis survivaltips voor de kantoortuin aan. Ik heb deze tips speciaal geschreven voor volwassenen met kenmerken van autisme.

Klik op de button en ontvang gratis vijf zeer bruikbare tips!

GRATIS TIPS TEGEN OVERBELASTING

Het gevoel dat je er alleen voor staat...

Als partner van iemand met autisme heb je vaak het gevoel dat je er helemaal alleen voor staat. Je partner geeft vaak niet thuis als het gaat om huishoudelijk werk, de opvoeding van de kinderen en het regelen van sociale contacten en uitjes. Hij of zij heeft veel last van stress en is regelmatig overprikkeld,. Hierdoor is het lastig voor je partner om volledig mee te draaien in het gezin.

Omdat jullie elkaar lang niet altijd goed begrijpen, kunnen er spanningen ontstaan. Spontane acties van je partners kant zitten er niet in. Al met al kan je relatie je veel energie gaan kosten. De kans is groot dat je hierdoor overbelast raakt. Immers: jij moet wel heel veel ballen in de lucht houden! Wil je graag een aantal bruikbare tips ontvangen om te voorkomen dat je overbelast raakt als je partner autisme heeft?

Klik op de button en ontvang gratis vijf zeer bruikbare tips!

GRATIS TIPS VOOR MEER GRIP OP STRESS

Veel last van stress, maar geen idee hoe je er vanaf komt...

Heb jij kenmerken van autisme en heb je momenteel veel stress in je leven? Heb je al van alles geprobeerd maar lukt het je niet om meer grip op je stress te krijgen?

Wil je graag een aantal praktische tips ontvangen die je helpen om meer rust te ervaren in je leven? Klik op de button en ontvang gratis vijf  tips! 

NB: let op: deze tips zijn momenteel nog niet beschikbaar; hier wordt aan gewerkt!

Vrijblijvende belafspraak?