Menu Sluiten

Coaching strippenkaart

Heb je wel behoefte aan coaching, maar geen behoefte aan een coachingstraject? Wil je zelf bepalen wanneer en hoe vaak de coaching plaatsvindt? Dan kan je kiezen voor een coaching strippenkaart van 5 uur (wandel)coaching. Deze coaching strippenkaart is een jaar geldig. Wanneer je behoefte hebt om te sparren met iemand over dingen waar je tegen aan loopt op je werk of in je privéleven, dan kan je op elk moment een losse coachwandeling inplannen, op momenten wanneer jij er behoefte aan hebt. Meld je vandaag nog aan om een coaching strippenkaart aan te schaffen.

Coaching strippenkaart van 5 uur (goed voor 5 coachwandelingen van 1 uur; 1 jaar geldig). Kosten van deze coaching strippenkaart (5x) is € 425,- . 

Losse coachwandeling

Je kan ook kiezen voor een losse coachwandeling van maximaal 2 uur. Misschien loop je al een tijdje met een bepaalde vraag rond en wil je meteen aan de slag met coaching in de natuur? Ik ga graag met je op pad voor een eenmalige, losse coachwandeling in een mooi natuurgebied in de regio Eindhoven. Tijdens deze wandeling kunnen we samen sparren over de dingen waar je tegen aan loopt (werk of privé). Na afloop van deze coachwandeling praten we nog even na op een rustige plek met een kopje koffie of thee. Meld je aan voor een losse coachwandeling. Je kan ook bellen om een afspraak te maken 06-10783865.

Kosten van een losse coachwandeling is € 175,- .