Menu Sluiten

Coaching bij autisme nieuwsbrief maart 2023

Special over de voor- en nadelen van thuis werken en op kantoor werken. Thuiswerken of op kantoor werken; wat zijn de voor- en nadelen? Ik hoor van veel mensen met autisme dat ze nu regelmatig meer op kantoor werken, maar dat heeft ook z’n nadelen. In deze nieuwsbrief vind je het persoonlijke verhaal van Niek. Tips, die je helpen om beter te functioneren in de kantoortuin.  Met een update over de groepstraining in Bergeijk (start begin april) plus de geplande Autisme Krachtdagen in de komende periode.

samenwerken kantoor groep kantoortuin
Foto ter illustratie: samenwerken op kantoor

Je leest de hele nieuwsbrief hier: https://us13.campaign-archive.com/?u=2770a66fb51c85ff8a0e8e871&id=1014463b8c

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vrijblijvende belafspraak?