Menu Sluiten

Autisme Krachtdag

Autisme Krachtdag voor vrouwen met autisme

Zou je graag ervaringen willen uitwisselen met gelijkgestemden? Vrouwen, die net als jij (kenmerken van) autisme hebben? Heb jij (kenmerken van) autisme en wil jij graag meer inzicht je dagelijkse stress? Dan is de Autisme Krachtdag op zaterdag 9 maart 2024 in Oisterwijk (NB) wellicht iets voor jou!

Op deze dag organiseert AutismeKracht een speciale Autisme Krachtdag voor vrouwen met (kenmerken van) autisme. Een dag om op krachten te komen, krachten te verzamelen en te delen in een veilige omgeving met andere vrouwen met autisme midden in de bossen van Oisterwijk.

Deze dag vindt plaats in en om Hotel Boschoord in Oisterwijk (NB), gelegen midden in de bossen.

Tijdens deze dag kan je een aantal workshops volgen, zoals een wandelcoach workshop en een interactieve, inspirerende workshop binnen.  Workshops, die je tips en handvatten geven om meer inzicht te krijgen in jouw autisme. Stel al je vragen tijdens deze Krachtdag! Je gaat naar huis met praktische handvatten en tips, die meteen toepasbaar zijn.

autisme workshop krachtdag vrouwen oisterwijk

Het thema van deze Krachtdag is “Stress en autisme”. Deze vragen kunnen bijvoorbeeld aan bod komen: Hoe herken je je eigen stress? Waarom heb je meer last van stress als je autisme hebt? Hoe zorg ik dat mijn stressniveau te hoog oploopt? Wat zijn mijn belangrijkste stressbronnen? Hoe kan ik beter met dagelijkse stress omgaan?

Daarnaast wordt er ook voldoende tijd ingepland voor het delen van ervaringen, op een positieve manier en met respect voor elkaar. De workshops zijn zowel buiten als binnen. Er is tussendoor thee/koffie met wat lekkers en de lunch wordt ook verzorgd.

Datum Krachtdag: zaterdag 9 maart 2024

Inloop vanaf 9.30 uur

Start- en eindtijd: 10 tot 15 uur

Locatie: hotel Boschoord, Oisterwijk (NB)

Deze locatie is gemakkelijk te bereiken met de auto en je kunt gratis parkeren bij het hotel. Kom je met het openbaar vervoer dan brengt de trein je tot station Oisterwijk Vanaf daar kun je het beste de (OV)fiets pakken. Of we halen je even op met de auto vanaf het station.

Meld je op tijd aan, want er zijn slechts 12 plaatsen beschikbaar op deze dag.

Kosten van deze Autisme Krachtdag: 89 euro

Meld je voor 9 februari 2024 aan en ontvang 10 euro vroegboekkorting

Hiervoor krijg je:

  • een volledige verzorgde dag inclusief koffie, thee met iets lekkers en een lunch tijdens de dag
  • diverse leerzame workshops, zodat je naar huis gaat met nieuwe inzichten 
  • het delen van kennis en ervaring in een veilige omgeving met gelijkgestemden
  • professionele begeleiding door een gecertificeerde autismecoach en wandelcoach
  • een dag helemaal voor JOU, waarin je tijd voor jezelf hebt en vol energie terug gaat naar huis
  • een dag waarbij je weer op krachten kan komen in het prachtige bossen van Oisterwijk.

Ken je iemand, die zo’n Autisme Krachtdag ook wel kan gebruiken? Meld je dan samen met haar aan!

Enkele reacties van deelnemers aan de Autisme Krachtdag:

Meedoen met de Autisme Krachtdag was voor mij een positieve ervaring. Het was erg fijn om ervaringen te kunnen delen met lotgenoten. Ik vond erkenning en herkenning op deze dag. Ik heb de het echt als een warm bad ervaren. De dag had wat mij betreft nog langer mogen duren!

“Ik vond deze Autisme Krachtdag echt de moeite waard.  Mooie omgeving, lekkere lunch, vriendelijke bediening. Het was heel fijn en leerzaam”.

Heb je nog vragen of speciale wensen m.b.t. de Autisme Krachtdag? Heb je vragen over de invulling van de workshops? Laat dit weten via e-mail of telefonisch op 06-10783865.

De volgende Autisme Krachtdagen voor vrouwen met autisme zijn gepland op: 

Zaterdag 3 februari 2024: Autisme Krachtdag voor stellen. Locatie: Oisterwijk (NB). Thema: Stress en autisme. Aanmelden is niet meer mogelijk.

Zaterdag 9 maart 2024: Autisme Krachtdag voor vrouwen. Locatie: Oisterwijk (NB). Thema: Stress en autisme

Zaterdag 6 april 2024: Autisme Krachtdag voor vrouwen. Locatie: Lelystad. Thema: Grenzen stellen

Je kunt je nu al aanmelden voor alle geplande Autisme Krachtdagen!

Over de organisatie van deze Autisme Krachtdag:

Deze Autisme Krachtdag wordt georganiseerd door Maike Arends de Groene Wandelcoach en Stienke de Jager Coaching bij Autisme. Maike Arends is gecertificeerd wandelcoach en is moeder van drie kinderen met autisme. Stienke de Jager is gecertificeerd wandelcoach en autismecoach en heeft een partner met autisme. Zij weten als geen ander wat de impact is van autisme op je leven, je relatie en je gezin. 

Vrijblijvende belafspraak?