Menu Sluiten

Autisme Krachtdag

Autisme Krachtdag voor vrouwen met autisme

Zou je graag ervaringen willen uitwisselen met gelijkgestemden? Vrouwen, die net als jij (kenmerken van) autisme hebben? Heb jij (kenmerken van) autisme en wil jij graag meer tips en handvatten om je sociale relaties te verbeteren? Dan is de Autisme Krachtdag op zaterdag 7 oktober 2023 in Oisterwijk (NB) wellicht iets voor jou!

Op deze dag organiseert AutismeKracht een speciale Autisme Krachtdag voor vrouwen met (kenmerken van) autisme. Een dag om op krachten te komen, krachten te verzamelen en te delen in een veilige omgeving met andere vrouwen met autisme op een prachtige plek in de bossen van Oisterwijk. 

Deze dag vindt plaats in en om hotel Boschoord in Oisterwijk. ( https://www.fletcher.nl/nl/hotel-restaurant-boschoord)

Tijdens deze dag kan je een aantal workshops volgen, zoals een wandelcoach workshop en een interactieve, inspirerende workshop binnen.  Workshops, die je tips en handvatten geven om je relaties met je partner, familieleden en vrienden te verbeteren. Stel al je vragen tijdens deze Krachtdag! Je gaat naar huis met praktische handvatten en tips, die meteen toepasbaar zijn.

autisme workshop krachtdag vrouwen oisterwijk

Het thema van deze Krachtdag is “Betere Relaties bij autisme”. Deze vragen kunnen bijvoorbeeld aan bod komen: Hoe komt het dat sociale relaties zo ingewikkeld zijn als je autisme hebt? Wat kan ik doen om mijn relatie met mijn partner/familielid/vrienden te verbeteren? Hoe zorg ik ervoor dat ik meer mezelf blijf binnen een relatie?

Daarnaast wordt er ook voldoende tijd ingepland voor het delen van ervaringen, op een positieve manier en met respect voor elkaar. De workshops zijn zowel buiten als binnen. Er is tussendoor thee/koffie met wat lekkers en de lunch wordt ook verzorgd.

Datum Krachtdag: zaterdag 7 oktober 2023 

Inloop vanaf 9.30 uur

Start- en eindtijd: 10 tot 15 uur

Locatie: hotel Boschoord in Oisterwijk (NB)

Deze locatie is gemakkelijk te bereiken met de auto en je kunt gratis parkeren bij het hotel Kom je met het openbaar vervoer dan brengt de trein je tot station Oisterwijk. Vanaf daar kun je het beste de (OV)fiets pakken. Of we halen je even op met de auto vanaf het station.

Meld je op tijd aan, want er zijn slechts 12 plaatsen beschikbaar op deze dag.

Kosten van deze Autisme Krachtdag: 89 euro

Meld je je voor 7 september 2023 aan, dan ontvang je 10 euro vroeg-boek-korting en betaal je 79 euro.

Hiervoor krijg je:

  • een volledige verzorgde dag inclusief koffie, thee met iets lekkers en een lunch tijdens de dag
  • diverse leerzame workshops, zodat je naar huis gaat met nieuwe inzichten 
  • het delen van kennis en ervaring in een veilige omgeving met gelijkgestemden
  • professionele begeleiding door een gecertificeerde autismecoach en wandelcoach
  • een dag helemaal voor JOU, waarin je tijd voor jezelf hebt en vol energie terug gaat naar huis
  • een dag waarbij je weer op krachten kan komen in het prachtige, landelijke Lelystad

Ken je iemand, die zo’n Autisme Krachtdag ook wel kan gebruiken? Meld je dan samen met haar aan!

Enkele reacties van deelnemers aan de Autisme Krachtdag:

Meedoen met de Autisme Krachtdag was voor mij een positieve ervaring. Het was erg fijn om ervaringen te kunnen delen met lotgenoten. Ik vond erkenning en herkenning op deze dag. Ik heb de het echt als een warm bad ervaren. De dag had wat mij betreft nog langer mogen duren!

“Ik vond deze Autisme Krachtdag echt de moeite waard.  Mooie omgeving, lekkere lunch, vriendelijke bediening. Het was heel fijn en leerzaam”.

Heb je nog vragen of speciale wensen m.b.t. de Autisme Krachtdag? Heb je vragen over de invulling van de workshops? Laat dit weten via e-mail of telefonisch op 06-10783865.

De volgende Autisme Krachtdagen voor vrouwen met autisme zijn gepland op: Zaterdag 7 oktober 2023 (thema: Betere relaties bij autisme). Locatie: Oisterwijk (NB). Kosten van deze Krachtdag: 89 euro.

Let op: op zaterdag 23 september 2023 organiseren we een Autisme Krachtdag voor stellen. Het thema van deze dag is Betere Relaties (locatie Oisterwijk (NB), die te maken hebben met autisme in hun relatie. Heeft één persoon in de relatie (kenmerken van) autisme of allebei? Dan zijn jullie van harte welkom op deze Autisme Krachtdag voor stellen! Kosten 89 euro per persoon ofwel 178 euro per stel.

De volgende Autisme Krachtdag in Lelystad is gepland op 4 november 2023. Kosten van deze dag in Lelystad: 89 euro. Thema van deze dag: Inzicht in jouw autisme.

Planning 2024:

Zaterdag 3 februari 2024: Autisme Krachtdag voor stellen. Locatie: Oisterwijk (NB). Thema: Stress en autisme

Zaterdag 9 maart 2024: Autisme Krachtdag voor vrouwen. Locatie: Oisterwijk (NB). Thema: Stress en autisme

Zaterdag 6 april 2024: Autisme Krachtdag voor vrouwen. Locatie: Lelystad. Thema: Grenzen stellen

Je kunt je nu al aanmelden voor alle geplande Autisme Krachtdagen!

Over de organisatie van deze Autisme Krachtdag:

Deze Autisme Krachtdag wordt georganiseerd door Maike Arends de Groene Wandelcoach en Stienke de Jager Coaching bij Autisme. Maike Arends is gecertificeerd wandelcoach en is moeder van drie kinderen met autisme. Stienke de Jager is gecertificeerd wandelcoach en autismecoach en heeft een partner met autisme. Zij weten als geen ander wat de impact is van autisme op je leven, je relatie en je gezin. 

Vrijblijvende belafspraak?