Menu Sluiten

Autisme Krachtdag

Autisme Krachtdag voor vrouwen met autisme

Ben jij een vrouw met (kenmerken van) autisme? Kom je elke dag moe thuis van je werk? En vind je het moeilijk om thuis echt tot rust te komen, omdat je een relatie hebt of een gezin met (jonge) kinderen? Heb je bijna elke dag last van overprikkeling en voel je je regelmatig overbelast en geïrriteerd? Kom dan naar de Autisme Krachtdag op 15 juni 2019 met als thema “Relaties!

Unica coaching en Stienke de Jager Coaching bij Autisme organiseren op zaterdag 15 juni 2019 een speciale Autisme Krachtdag voor vrouwen met (kenmerken van) autisme. Een dag om op krachten te komen, krachten te verzamelen en te delen in een veilige omgeving met andere vrouwen met autisme.

Tijdens deze dag kan je een aantal workshops volgen, zoals een wandelcoach workshop en een spellenworkshop, die je meer inzicht geven in je relatie in een leven waar autisme een belangrijke rol speelt.

Het thema van deze Krachtdag is ‘Relaties’. Deze vragen kunnen bijvoorbeeld aan bod komen: Wat voor relaties zijn er? Hoe kun je contacten warm houden en verdiepen? Wat zijn liefdestalen? Welke rol speelt emotie in communicatie? Daarnaast wordt er ook voldoende tijd ingepland voor het delen van ervaringen, op een positieve manier en met respect voor elkaar. 

Daarnaast wordt er ook voldoende tijd ingepland voor het delen van ervaringen, op een positieve manier en met respect voor elkaar. We splitsen de groep op tijdens de workshops zodat je met maximaal 6 personen mee doet aan een workshop. De workshops zijn zowel buiten als binnen. Er is tussendoor thee/koffie met wat lekkers en de lunch wordt ook verzorgd.

Datum Krachtdag: zaterdag 15 juni van 10 tot 15 uur

Inloop vanaf 9.30 uur

Locatie: hotel Boschoord in Oisterwijk

Deze locatie is gemakkelijk te bereiken met de auto en je kunt gratis parkeren op het terrein. Kom je met het openbaar vervoer dan brengt de trein je tot station Oisterwijk. Vanaf daar kun je het beste de (OV)fiets pakken; in slechts 10 minuten fiets je naar hotel Boschoord.

Meld je op tijd aan, want er zijn slechts 12 plaatsen beschikbaar op deze dag.

Kosten van deze Autisme Krachtdag: 79 euro incl. BTW.

Meld je je voor 25 mei aan dan betaal je slechts 69 euro

Hiervoor krijg je:

  • een volledige verzorgde dag inclusief koffie, thee met iets lekkers en een lunch tijdens de dag
  • diverse leerzame workshops, zodat je naar huis gaat met nieuwe inzichten m.b.t.  je relatie waarin autisme een rol speelt en wat je kunt doen om je relatie te verbeteren en hoe je meer energie overhoudt in je relatie 
  • het delen van kennis en ervaring in een veilige omgeving met gelijkgestemden
  • professionele begeleiding door twee coaches, tevens ervaringsdeskundigen
  • een dag helemaal voor JOU, waarin je tijd voor jezelf hebt en vol energie terug gaat naar huis
  • een dag waarbij je weer op krachten kan komen in het prachtige, landelijke Oisterwijk

Ken je iemand, die zo’n Autisme Krachtdag ook wel kan gebruiken? Meld je dan samen met haar aan!

Enkele reacties van deelnemers aan de Autisme Krachtdag:

Meedoen met de Autisme Krachtdag was voor mij een positieve ervaring. Het was erg fijn om ervaringen te kunnen delen met lotgenoten. Ik vond erkenning en herkenning op deze dag. Ik heb de het echt als een warm bad ervaren. De dag had wat mij betreft nog langer mogen duren!

“Ik vond deze Autisme Krachtdag echt de moeite waard.  Mooie omgeving, lekkere lunch, vriendelijke bediening. Het was heel fijn en leerzaam”.

Heb je nog vragen of speciale wensen m.b.t. de Autisme Krachtdag? Laat dit weten via e-mail of  telefonisch op 06-10783865.

Op vrijdag 24 mei is er een Autisme Krachtdag voor als je partner autisme heeftMeld je je vóór 3 mei aan, dan betaal je 69 euro. Bij aanmelding na 3 mei betaal je 79 euro. 

Over de organisatie van de Autisme Krachtdag:

Deze Autisme Krachtdag wordt georganiseerd door AutismeKracht: een samenwerking tussen Sylvia van Casteren van Unica Coaching en Stienke de Jager van Coaching bij Autisme. Sylvia en Stienke hebben allebei een partner met autisme. Zij weten als geen ander wat de impact is van autisme op je leven en je relatie. Daarnaast hebben zij allebei een kind met kenmerken van autisme.

Sylvia van Casteren is gecertificeerd autismecoach en lachtherapeut practitioner. Stienke de Jager is autismecoach en gecertificeerd wandelcoach. Tijdens deze Autisme Krachtdag bundelen ze hun krachten om deze unieke workshopdag te organiseren voor mannen en vrouwen, die te maken hebben met autisme in hun leven.