Menu Sluiten

Coaching bij Autisme nieuwsbrief – januari 2023

Special over grenzen stellen

Special over grenzen stellen en grenzen aangeven bij autisme. Waarom is grenzen stellen zo belangrijk?  En waarom is dit zo moeilijk als je autisme hebt? Met het persoonlijke verhaal van Sandra en hoe zij leerde om beter haar grenzen aan te geven. Korting op de volgende groepstraining “Laat stress geen burn-out worden” in Bergeijk (NB), die start in maart 2023. Een fijne boekentip, die past bij het thema. Plus de geplande activiteiten in de komende periode.

Foto ter illustratie: stopbord

Je leest de hele nieuwsbrief op https://us13.campaign-archive.com/?u=2770a66fb51c85ff8a0e8e871&id=2ae221747b

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vrijblijvende belafspraak?