Menu Sluiten

Coaching bij autisme nieuwsbrief – mei 2022

Back to work editie met een persoonlijk verhaal over thuiswerken versus op kantoorwerken. Tips, die je helpen om beter te functioneren in de kantoortuin. Een interessant artikel van PWC over de kosten en baten van thuiswerken en geplande activiteiten in de komende periode.

BACK TO WORK! Nu het thuiswerkadvies is komen te vervallen, werken veel mensen vaker op kantoor. Voor de ene persoon is dat heerlijke vanwege de sociale contacten, maar voor de ander is het een ramp vanwege alle prikkels en de concentratieproblemen, die daar bij komen kijken. Je kunt de volledige nieuwsbrief lezen op:

https://mailchi.mp/d2664dbeb2cb/nieuwsbrief-coaching-bij-autisme-mei-2022

werk autisme kantoortuin thuiswerken stress rust

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vrijblijvende belafspraak?