Menu Sluiten

Recensie Zondagsleven

Begin oktober is het nieuwe boek van Judith Visser “Zondagsleven” uitgekomen. Zondagsleven is het vervolg op de autobiografische roman Zondagskind. Ik heb het boek inmiddels gelezen en ik vond het erg fijn om te lezen! Zondagsleven leest makkelijk weg; je zit meteen weer in het verhaal. Ik heb het boek (bijna) in één ruk uitgelezen.

Ik was ook erg benieuwd hoe het zou gaan met Jasmijn in haar volwassen leven. Het is een boek met een lach en met een traan. Er zijn heel veel hobbels, die Jasmijn moet nemen; zowel op het gebied van werk als in haar privéleven. Dit verhaal is een combinatie van ervaringen uit het leven van de auteur vermengd met fictieve gegevens.

In het nawoord schrijft de auteur: “Autisme is niet het einde van de wereld. Het is een ándere wereld. We zijn allemaal uniek. Of nu wel of geen autisme hebben. Gun elkaar die verschillen. Help elkaar. Maar durf ook vooral jezelf te helpen. Dat is niet egoïstisch; dat is cruciaal”. #autisme #coachingbijautisme #autismekracht

ttps://www.judithvisser.nl/boeken/zondagsleven/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.