Menu Sluiten

Autisme Krachtdag voor partners

Autisme Krachtdag voor stellen

Zou je graag ervaringen willen uitwisselen met gelijkgestemden? Stellen, die net als jullie te maken hebben met autisme in hun relatie? En wil je graag meer inzicht in je autisme relatie en ben je op zoek naar tips en handvatten om je relatie te verbeteren?  Dan is de Autisme Krachtdag op zaterdag 3 februari 2024 in Oisterwijk wellicht iets voor jullie! Update: aanmelden voor deze dag is niet meer mogelijk.

Op deze dag organiseert AutismeKracht een speciale Autisme Krachtdag voor stellen die te maken hebben met autisme in hun relatie. Heb jij zelf kenmerken van autisme en/of heeft je partner kenmerken van autisme? Dan zijn jullie van harte welkom op deze dag!

Een dag om op krachten te komen, krachten te verzamelen en te delen in een veilige omgeving met andere partners op een prachtige plek midden in de bossen van Oisterwijk (in en rond hotel Boschoord in Noord-Brabant). Tijdens deze dag kan je een aantal workshops volgen, zoals een wandelcoach workshop en een interactieve, inspirerende workshop binnen.  Workshops, die je meer inzicht geven in jouw relatie waarin autisme een rol speelt. Je gaat naar huis met praktische handvatten en tips, die meteen toepasbaar zijn.

autisme workshop krachtdag vrouwen

Het thema van deze Krachtdag is ” Stress en Autisme” Deze vragen kunnen bijvoorbeeld aan bod komen: wat voor impact heeft stress op onze relatie? Hoe zorg je ervoor dat  je een fijne relatie hebt samen als één of beide partners te maken heeft met veel stress? Hoe krijg je meer inzicht in je eigen stress en in die van je partner? Wat kan je doen om minder last van stress te krijgen in je relatie?

Daarnaast wordt er ook voldoende tijd ingepland voor het delen van ervaringen, op een positieve manier en met respect voor elkaar. De workshops zijn zowel buiten als binnen. Er is tussendoor thee/koffie met wat lekkers en de lunch wordt ook verzorgd

Datum Krachtdag: zaterdag 3 februari 2024 van 10 tot 15 uur

Inloop vanaf 9.30 uur

Start- en eindtijd: 10 tot 15 uur

Locatie: hotel Boschoord in Oisterwijk

Deze locatie is gemakkelijk te bereiken met de auto en je kunt gratis parkeren op het terrein. Kom je met het openbaar vervoer dan brengt de trein je tot station Oisterwijk. Vanaf daar kun je het beste de (OV)fiets pakken; in slechts 10 minuten fiets je naar hotel Boschoord.

Let op: Aanmelden voor deze dag is niet meer mogelijk.

Kosten van deze Autisme Krachtdag: 178 euro incl. BTW per stel. Je betaalt dus 89 euro p.p.

Meld je je voor 3 januari 2024 aan, dan betaal je slechts 158 euro per stel ofwel 79 euro p.p.

Hiervoor krijg je:

  • een volledige verzorgde dag inclusief koffie, thee met iets lekkers en een lunch tijdens de dag
  • diverse leerzame workshops, zodat je naar huis gaat met nieuwe inzichten 
  • het delen van kennis en ervaring in een veilige omgeving met gelijkgestemden
  • professionele begeleiding door een gecertificeerde autismecoach – wandelcoach
  • een dag helemaal voor JOU, waarin je tijd voor jezelf hebt en vol energie terug gaat naar huis
  • een dag waarbij je weer op krachten kan komen in het prachtige, landelijke Oisterwijk
  •  

Enkele reacties van deelnemers aan de Autisme Krachtdag:

Meedoen met de Autisme Krachtdag was voor mij een positieve ervaring. Het was erg fijn om ervaringen te kunnen delen met lotgenoten. Ik vond erkenning en herkenning op deze dag. Ik heb de het echt als een warm bad ervaren. De dag had wat mij betreft nog langer mogen duren!

“Ik vond deze Autisme Krachtdag echt de moeite waard.  Mooie omgeving, lekkere lunch, vriendelijke bediening. Het was heel fijn en leerzaam”.

Heb je nog vragen of speciale wensen m.b.t. de Autisme Krachtdag? Heb je vragen over de invulling van de workshops? Laat dit weten via e-mail of  telefonisch op 06-10783865.

De volgende Autisme Krachtdag voor vrouwen die een partner hebben met autisme is gepland op datum volgt nog Het thema van deze dag is: Inzicht in autisme. Kosten 89 euro.

Meld je voor 1 maand van tevoren aan en ontvang 10 euro korting; je betaalt dan 79 euro. Locatie: Oisterwijk (NB).

Op zaterdag 3 februari 2024 Autisme Krachtdag voor stellen. Locatie: Oisterwijk (NB). Thema: Stress en Autisme. Aanmelden niet meer mogelijk.

Je kunt je binnenkort weer aanmelden voor de geplande Autisme Krachtdagen

Over de organisatie van de Autisme Krachtdag:

Deze Autisme Krachtdag wordt georganiseerd door Maike Arends de Groene Wandelcoach en Stienke de Jager Coaching bij Autisme. Maike Arends is gecertificeerd wandelcoach en is moeder van drie kinderen met autisme. Stienke de Jager is gecertificeerd wandelcoach en autismecoach en heeft een partner met autisme. Zij weten als geen ander wat de impact is van autisme op je leven, je relatie en je gezin. 

Vrijblijvende belafspraak?