Menu Sluiten

Autisme Krachtdag voor partners

Autisme Krachtdag voor stellen

Zou je graag ervaringen willen uitwisselen met gelijkgestemden? Stellen, die net als jullie te maken hebben met autisme in hun relatie? En wil je graag meer inzicht in je autisme relatie en ben je op zoek naar tips en handvatten om je relatie te verbeteren?  Dan is de Autisme Krachtdag op zaterdag 23 september in Oisterwijk wellicht iets voor jullie!

Op deze dag organiseert AutismeKracht een speciale Autisme Krachtdag voor stellen die te maken hebben met autisme in hun relatie. Heb jij zelf kenmerken van autisme en/of heeft je partner kenmerken van autisme? Dan zijn jullie van harte welkom op deze dag!

Een dag om op krachten te komen, krachten te verzamelen en te delen in een veilige omgeving met andere partners op een prachtige plek midden in de bossen van Oisterwijk (in en rond hotel Boschoord in Noord-Brabant). Tijdens deze dag kan je een aantal workshops volgen, zoals een wandelcoach workshop en een interactieve, inspirerende workshop binnen.  Workshops, die je meer inzicht geven in jouw relatie waarin autisme een rol speelt. Je gaat naar huis met praktische handvatten en tips, die meteen toepasbaar zijn.

autisme workshop krachtdag vrouwen

Het thema van deze Krachtdag is ” Betere relaties” Deze vragen kunnen bijvoorbeeld aan bod komen: wat voor impact heeft autisme op onze relatie? Hoe zorg je ervoor dat  je een fijne relatie hebt samen? Hoe ga je om met de verschillende behoeften in een relatie? Hoe kan je je relatie verbeteren?

Daarnaast wordt er ook voldoende tijd ingepland voor het delen van ervaringen, op een positieve manier en met respect voor elkaar. De workshops zijn zowel buiten als binnen. Er is tussendoor thee/koffie met wat lekkers en de lunch wordt ook verzorgd

Datum Krachtdag: zaterdag 23 september 2023 van 10 tot 15 uur

Inloop vanaf 9.30 uur

Start- en eindtijd: 10 tot 15 uur

Locatie: hotel Boschoord in Oisterwijk

Deze locatie is gemakkelijk te bereiken met de auto en je kunt gratis parkeren op het terrein. Kom je met het openbaar vervoer dan brengt de trein je tot station Oisterwijk. Vanaf daar kun je het beste de (OV)fiets pakken; in slechts 10 minuten fiets je naar hotel Boschoord.

Meld je op tijd aan, want er zijn slechts 10 plaatsen beschikbaar op deze dag.

Kosten van deze Autisme Krachtdag: 178 euro incl. BTW per stel. Je betaalt dus 89 euro p.p.

Meld je je voor 23 augustus 2023 aan, dan betaal je slechts 158 euro per stel ofwel 79 euro p.p.

Hiervoor krijg je:

  • een volledige verzorgde dag inclusief koffie, thee met iets lekkers en een lunch tijdens de dag
  • diverse leerzame workshops, zodat je naar huis gaat met nieuwe inzichten 
  • het delen van kennis en ervaring in een veilige omgeving met gelijkgestemden
  • professionele begeleiding door een gecertificeerde autismecoach – wandelcoach
  • een dag helemaal voor JOU, waarin je tijd voor jezelf hebt en vol energie terug gaat naar huis
  • een dag waarbij je weer op krachten kan komen in het prachtige, landelijke Oisterwijk
  •  

Enkele reacties van deelnemers aan de Autisme Krachtdag:

Meedoen met de Autisme Krachtdag was voor mij een positieve ervaring. Het was erg fijn om ervaringen te kunnen delen met lotgenoten. Ik vond erkenning en herkenning op deze dag. Ik heb de het echt als een warm bad ervaren. De dag had wat mij betreft nog langer mogen duren!

“Ik vond deze Autisme Krachtdag echt de moeite waard.  Mooie omgeving, lekkere lunch, vriendelijke bediening. Het was heel fijn en leerzaam”.

Heb je nog vragen of speciale wensen m.b.t. de Autisme Krachtdag? Heb je vragen over de invulling van de workshops? Laat dit weten via e-mail of  telefonisch op 06-10783865.

De volgende Autisme Krachtdag voor partners is gepland op zaterdag 13 januari 2024. Het thema van deze dag is: Inzicht in autisme. Kosten 89 euro. Meld je voor 13 december 2023 aan en ontvang 10 euro korting; je betaalt dan 79 euro. Locatie: Oisterwijk (NB).

Let op: op zaterdag 23 september 2023 organiseren we een Autisme Krachtdag voor stellen, die te maken hebben met autisme in hun relatie. Heeft één persoon in de relatie (kenmerken van) autisme of allebei? Dan zijn jullie van harte welkom op deze Autisme Krachtdag voor stellen! Kosten 89 euro per persoon ofwel 178 euro per stel. Locatie: Oisterwijk (NB). Thema van deze dag: Betere Relaties.

Op zaterdag 3 februari 2024 organiseren we opnieuw een Autisme Krachtdag voor stellen. Locatie: Oisterwijk (NB). Kosten 89 euro per persoon ofwel 178 euro per stel. Thema: Stress en Autisme.

Je kunt je nu al aanmelden voor deze geplande Autisme Krachtdagen

Over de organisatie van de Autisme Krachtdag:

Deze Autisme Krachtdag wordt georganiseerd door Maike Arends de Groene Wandelcoach en Stienke de Jager Coaching bij Autisme. Maike Arends is gecertificeerd wandelcoach en is moeder van drie kinderen met autisme. Stienke de Jager is gecertificeerd wandelcoach en autismecoach en heeft een partner met autisme. Zij weten als geen ander wat de impact is van autisme op je leven, je relatie en je gezin. 

Vrijblijvende belafspraak?