Menu Sluiten

Autisme Krachtdag voor partners

Autisme Krachtdag voor partners

Zou je graag ervaringen willen uitwisselen met gelijkgestemden? Vrouwen en mannen, die net als jij een partner met (kenmerken van) autisme hebben? Zou je graag je relatie met je partner met autismekenmerken willen verbeteren? Dan is de Autisme Krachtdag op zaterdag 22 januari 2022  in Oisterwijk wellicht iets voor jou!

Op deze dag organiseert AutismeKracht een speciale Autisme Krachtdag voor mensen, die een partner hebben met (kenmerken van) autisme. Een dag om op krachten te komen, krachten te verzamelen en te delen in een veilige omgeving met andere partners op een prachtige plek midden in de bossen van Oisterwijk (in en rond hotel Boschoord).

Tijdens deze dag kan je een aantal workshops volgen, zoals een wandelcoach workshop en een interactieve, inspirerende workshop binnen. Workshops, die je meer inzicht geven in je relatie waarin autisme een rol speelt. Je gaat naar huis met praktische handvatten en tips, die meteen toepasbaar zijn.

autisme workshop krachtdag vrouwen

Het thema van deze Krachtdag is “Betere relaties bij autisme”. Deze vragen kunnen bijvoorbeeld aan bod komen: Hoe kan ik mijn relatie met mijn partner met autisme verbeteren? Wat gaat er goed in onze relatie? Hoe kunnen we elkaar beter leren begrijpen? Hoe ga ik om met de verschillen tussen ons?

Daarnaast wordt er ook voldoende tijd ingepland voor het delen van ervaringen, op een positieve manier en met respect voor elkaar. De workshops zijn zowel buiten als binnen. Er is tussendoor thee/koffie met wat lekkers en de lunch wordt ook verzorgd.

Hotel Boschoord heeft ivm Covid-19 diverse maatregelen genomen om de gezondheid en veiligheid van gasten en medewerkers te garanderen. De Autisme Krachtdag wordt gegeven volgens de Corona richtlijnen en aanbevelingen van de overheid.

Datum Krachtdag: zaterdag 22 januari 2022 van 10 tot 15 uur

Inloop vanaf 9.30 uur

Start- en eindtijd: 10 tot 15 uur

Locatie: hotel Boschoord in Oisterwijk

Deze locatie is gemakkelijk te bereiken met de auto en je kunt gratis parkeren op het terrein. Kom je met het openbaar vervoer dan brengt de trein je tot station Oisterwijk. Vanaf daar kun je het beste de (OV)fiets pakken; in slechts 10 minuten fiets je naar hotel Boschoord.

Meld je op tijd aan, want er zijn slechts 8 plaatsen beschikbaar op deze dag.

Kosten van deze Autisme Krachtdag: 79 euro incl. BTW.

Meld je je voor 22 december 2021 aan, dan betaal je slechts 69 euro.

Hiervoor krijg je:

  • een volledige verzorgde dag inclusief koffie, thee met iets lekkers en een lunch tijdens de dag
  • diverse leerzame workshops, zodat je naar huis gaat met nieuwe inzichten 
  • het delen van kennis en ervaring in een veilige omgeving met gelijkgestemden
  • professionele begeleiding door een gecertificeerde autismecoach – wandelcoach
  • een dag helemaal voor JOU, waarin je tijd voor jezelf hebt en vol energie terug gaat naar huis
  • een dag waarbij je weer op krachten kan komen in het prachtige, landelijke Oisterwijk
  •  

Enkele reacties van deelnemers aan de Autisme Krachtdag:

Meedoen met de Autisme Krachtdag was voor mij een positieve ervaring. Het was erg fijn om ervaringen te kunnen delen met lotgenoten. Ik vond erkenning en herkenning op deze dag. Ik heb de het echt als een warm bad ervaren. De dag had wat mij betreft nog langer mogen duren!

“Ik vond deze Autisme Krachtdag echt de moeite waard.  Mooie omgeving, lekkere lunch, vriendelijke bediening. Het was heel fijn en leerzaam”.

Heb je nog vragen of speciale wensen m.b.t. de Autisme Krachtdag? Heb je vragen over de invulling van de workshops ivm Covid-19? Laat dit weten via e-mail of  telefonisch op 06-10783865.

De volgende Autisme Krachtdagen voor partners zijn gepland op:  zaterdag 22 januari 2022 (thema: Betere Relaties bij Autisme) en op zaterdag 12 maart 2022 (thema: grenzen aangeven)

Je kunt je nu al aanmelden voor deze geplande Autisme Krachtdagen!

Over de organisatie van de Autisme Krachtdag:

Deze Autisme Krachtdag wordt georganiseerd door Maike Arends de Groene Wandelcoach en Stienke de Jager Coaching bij Autisme. Maike Arends is gecertificeerd wandelcoach en is moeder van drie kinderen met autisme. Stienke de Jager is gecertificeerd wandelcoach en autismecoach en heeft een partner met autisme. Zij weten als geen ander wat de impact is van autisme op je leven, je relatie en je gezin.