Menu Sluiten

Autisme Krachtdag voor partners

Autisme Krachtdag voor partners

Zou je graag ervaringen willen uitwisselen met gelijkgestemden? Vrouwen en mannen, die net als jij een partner met (kenmerken van) autisme hebben? Hebben jij of je partner te maken met dagelijkse stress, waar je soms geen raad mee weet? Dan is de Autisme Krachtdag op zaterdag 5 juni 2021 in Oisterwijk wellicht iets voor jou!

Op deze dag organiseert AutismeKracht een speciale Autisme Krachtdag voor mensen, die een partner hebben met (kenmerken van) autisme. Een dag om op krachten te komen, krachten te verzamelen en te delen in een veilige omgeving met andere partners op een prachtige plek midden in de bossen van Oisterwijk (in en rond hotel Boschoord).

Tijdens deze dag kan je een aantal workshops volgen, zoals een wandelcoach workshop en een interactieve, inspirerende workshop binnen. Workshops, die je meer inzicht geven in stress en hoe je stress signalen en stressoorzaken kan herkennen bij jezelf én bij je partner. Je gaat naar huis met praktische handvatten en tips, die meteen toepasbaar zijn.

autisme workshop krachtdag vrouwen

Het thema van deze Krachtdag is “Stress en Autisme”. Deze vragen kunnen bijvoorbeeld aan bod komen: Waarom heb je meer last van stress, als je te maken hebt met autisme? Wat zijn mijn stress signalen en stress oorzaken en welke stress signalen en oorzaken heeft mijn partner? Hoe kan ik voorkomen dat het stress niveau van mezelf en dat van mijn partner te hoog wordt? Hoe zorg ik voor meer balans in ons gezin en in ons leven?

Daarnaast wordt er ook voldoende tijd ingepland voor het delen van ervaringen, op een positieve manier en met respect voor elkaar. De workshops zijn zowel buiten als binnen. Er is tussendoor thee/koffie met wat lekkers en de lunch wordt ook verzorgd.

Hotel Boschoord heeft ivm Covid-19 diverse maatregelen genomen om de gezondheid en veiligheid van gasten en medewerkers te garanderen. De Autisme Krachtdag wordt gegeven volgens de Corona richtlijnen en aanbevelingen van de overheid.

Datum Krachtdag: zaterdag  5 juni 2021 van 10 tot 15 uur

Inloop vanaf 9.30 uur

Locatie: hotel Boschoord in Oisterwijk

Deze locatie is gemakkelijk te bereiken met de auto en je kunt gratis parkeren op het terrein. Kom je met het openbaar vervoer dan brengt de trein je tot station Oisterwijk. Vanaf daar kun je het beste de (OV)fiets pakken; in slechts 10 minuten fiets je naar hotel Boschoord.

Meld je op tijd aan, want er zijn slechts 8 plaatsen beschikbaar op deze dag.

Kosten van deze Autisme Krachtdag: 79 euro incl. BTW.

Meld je je voor 5 mei 2021 aan, dan betaal je slechts 69 euro.

Hiervoor krijg je:

  • een volledige verzorgde dag inclusief koffie, thee met iets lekkers en een lunch tijdens de dag
  • diverse leerzame workshops, zodat je naar huis gaat met nieuwe inzichten m.b.t. stress en hoe je beter om kan gaan met stress in je dagelijkse leven
  • het delen van kennis en ervaring in een veilige omgeving met gelijkgestemden
  • professionele begeleiding door een gecertificeerde autismecoach – wandelcoach
  • een dag helemaal voor JOU, waarin je tijd voor jezelf hebt en vol energie terug gaat naar huis
  • een dag waarbij je weer op krachten kan komen in het prachtige, landelijke Oisterwijk
  •  

Enkele reacties van deelnemers aan de Autisme Krachtdag:

Meedoen met de Autisme Krachtdag was voor mij een positieve ervaring. Het was erg fijn om ervaringen te kunnen delen met lotgenoten. Ik vond erkenning en herkenning op deze dag. Ik heb de het echt als een warm bad ervaren. De dag had wat mij betreft nog langer mogen duren!

“Ik vond deze Autisme Krachtdag echt de moeite waard.  Mooie omgeving, lekkere lunch, vriendelijke bediening. Het was heel fijn en leerzaam”.

Heb je nog vragen of speciale wensen m.b.t. de Autisme Krachtdag? Heb je vragen over de invulling van de workshop ivm Covid-19? Laat dit weten via e-mail of  telefonisch op 06-10783865.

De volgende Autisme Krachtdagen voor partners zijn gepland op: zaterdag 5 juni 2021 (thema “Stress en autisme), zaterdag  9 oktober (thema “Inzicht in Autisme”).

Je kunt je nu al aanmelden voor deze geplande Autisme Krachtdagen!

Over de organisatie van de Autisme Krachtdag:

Deze Autisme Krachtdag wordt georganiseerd door Stienke de Jager Coaching bij Autisme. Stienke de Jager is gecertificeerd wandelcoach en autismecoach en heeft een partner met autisme. Zij weet als geen ander wat de impact is van autisme op je leven, je relatie en je gezin.  

Vanaf januari 2021 begeleidt Stienke de Jager de Autisme Krachtdagen in Oisterwijk. Tijdens deze Autisme Krachtdag zal ze regelmatig samen gaan werken met andere autismecoaches en wandelcoaches om deze unieke workshopdag te organiseren voor mannen en vrouwen, die te maken hebben met autisme in hun leven.