Menu Sluiten

Autisme Krachtdag voor partners

Autisme Krachtdag voor partners

Heb jij een partner met (kenmerken van) autisme? Een relatie met een partner met autisme kan veel energie kosten. Ook heb je vaak weinig ruimte voor jezelf en vind je het misschien lastig om te ontspannen. De kans bestaat dat je overbelast raakt, omdat het soms lastig communiceren is met je partner en hij/zij niet goed aanvoelt wat jij nodig hebt. Kan jij wel wat tips gebruiken om relatie met je partner met autisme een boost te geven? Kom dan naar de Autisme Krachtdag in Oisterwijk op zaterdag 14 november 2020 met als thema “Betere Relaties bij Autisme”!

Unica coaching en Stienke de Jager Coaching bij Autisme organiseren op 14 november een speciale Autisme Krachtdag voor mensen die een partner hebben met (kenmerken van) autisme. Een dag om op krachten te komen, krachten te verzamelen en te delen in een veilige omgeving met gelijkgestemden.

Tijdens deze dag kan je een aantal workshops volgen, zoals een wandelcoach workshop en een interactieve en inspirerende workshop binnen. Workshops die je op een positieve manier leren kijken naar je relatie. Je krijgt meer inzicht in je relatie en hoe je meer verbinding kunt ontwikkelen tussen jou en je partner. Zodat je een beter contact hebt en minder misverstanden, waardoor je meer energie overhoudt op een dag.

autisme workshop krachtdag vrouwen

Het thema van deze Krachtdag is “Betere Relaties bij Autisme”. Deze vragen kunnen bijvoorbeeld aan bod komen: waar loop je tegenaan in je relatie met autisme? Hoe zorg voor meer verbinding tussen jou en je partner? Welke liefdes-taal spreekt je partner eigenlijk en welke spreek jij zelf? Hoe kan je op een andere, positieve manier kijken naar je relatie? Hoe zorg je voor een betere communicatie met elkaar?

Daarnaast wordt er ook voldoende tijd ingepland voor het delen van ervaringen, op een positieve manier en met respect voor elkaar. We splitsen de groep op tijdens de workshops zodat je met maximaal 6 personen mee doet aan een workshop. De workshops zijn zowel buiten als binnen. Er is tussendoor thee/koffie met wat lekkers en de lunch wordt ook verzorgd. 

Hotel Boschoord heeft ivm Covid-19 diverse maatregelen genomen om de gezondheid en veiligheid van gasten en medewerkers te garanderen. De Autisme Krachtdag wordt gegeven volgens de Corona richtlijnen en aanbevelingen van de overheid.

Datum Krachtdag: zaterdag 14 november 2020 van 10 tot 15 uur

Inloop vanaf 9.30 uur

Locatie: hotel Boschoord in Oisterwijk

Deze locatie is gemakkelijk te bereiken met de auto en je kunt gratis parkeren op het terrein. Kom je met het openbaar vervoer dan brengt de trein je tot station Oisterwijk. Vanaf daar kun je het beste de (OV)fiets pakken; in slechts 10 minuten fiets je naar hotel Boschoord.

Meld je op tijd aan, want er zijn slechts 12 plaatsen beschikbaar op deze dag.

Kosten van deze Autisme Krachtdag: 79 euro incl. BTW.

Meld je je voor 24 oktober aan, dan betaal je slechts 69 euro.

Hiervoor krijg je:

  • een volledige verzorgde dag inclusief koffie, thee met iets lekkers en een lunch tijdens de dag
  • diverse leerzame workshops, zodat je naar huis gaat met nieuwe inzichten m.b.t.  jouw relatie waarin autisme een belangrijke rol speelt
  • het delen van kennis en ervaring in een veilige omgeving met gelijkgestemden
  • professionele begeleiding door twee coaches, tevens ervaringsdeskundigen
  • een dag helemaal voor JOU, waarin je tijd voor jezelf hebt en vol energie terug gaat naar huis
  • een dag waarbij je weer op krachten kan komen in het prachtige, landelijke Oisterwijk

Ken je iemand, die zo’n Autisme Krachtdag ook wel kan gebruiken? Meld je dan samen met haar/hem aan!

Enkele reacties van deelnemers aan de Autisme Krachtdag:

Meedoen met de Autisme Krachtdag was voor mij een positieve ervaring. Het was erg fijn om ervaringen te kunnen delen met lotgenoten. Ik vond erkenning en herkenning op deze dag. Ik heb de het echt als een warm bad ervaren. De dag had wat mij betreft nog langer mogen duren!

“Ik vond deze Autisme Krachtdag echt de moeite waard.  Mooie omgeving, lekkere lunch, vriendelijke bediening. Het was heel fijn en leerzaam”.

Heb je nog vragen of speciale wensen m.b.t. de Autisme Krachtdag? Heb je vragen over de invulling van de workshop ivm Covid-19? Laat dit weten via e-mail of  telefonisch op 06-10783865.

De volgende Autisme Krachtdagen voor partners zijn gepland op: zaterdag 6 februari 2021 (thema “Stress en autisme), zaterdag 5 juni 2021 (thema “Inzicht in Autisme”).

Je kunt je nu al aanmelden voor deze geplande Autisme Krachtdagen!

Over de organisatie van de Autisme Krachtdag:

Deze Autisme Krachtdag wordt georganiseerd door AutismeKracht: een samenwerking tussen Sylvia van Casteren van Unica Coaching en Stienke de Jager van Coaching bij Autisme. Sylvia en Stienke hebben allebei een partner met autisme. Zij weten als geen ander wat de impact is van autisme op je leven en je relatie. Daarnaast hebben zij allebei een kind met kenmerken van autisme.

Sylvia van Casteren is gecertificeerd autismecoach en lachtherapeut practitioner. Stienke de Jager is gecertificeerd autismecoach en wandelcoach. Tijdens deze Autisme Krachtdag bundelen ze hun krachten om deze unieke workshopdag te organiseren voor mannen en vrouwen, die te maken hebben met autisme in hun leven.