Menu Sluiten

Autisme Krachtdag voor partners

Autisme Krachtdag voor stellen

Zou je graag ervaringen willen uitwisselen met gelijkgestemden? Stellen, die net als jullie te maken hebben met autisme in hun relatie? En wil je graag meer inzicht in je autisme relatie en ben je op zoek naar tips en handvatten om je communicatie in je relatie te verbeteren?  Dan is de Autisme Krachtdag op zaterdag 9 november 2024 in Oisterwijk wellicht iets voor jullie! 

Op deze dag organiseert AutismeKracht een speciale Autisme Krachtdag voor stellen die te maken hebben met autisme in hun relatie. Heb jij zelf kenmerken van autisme en/of heeft je partner kenmerken van autisme? Dan zijn jullie van harte welkom op deze dag!

Een dag om op krachten te komen, krachten te verzamelen en te delen in een veilige omgeving met andere partners op een prachtige plek midden in de bossen van Oisterwijk (in en rond hotel Boschoord in Noord-Brabant). Tijdens deze dag kan je een aantal workshops volgen, zoals een wandelcoach workshop en een interactieve, inspirerende workshop binnen.  Workshops, die je meer inzicht geven in de communicatie in jouw relatie waarin autisme een rol speelt. Je gaat naar huis met praktische handvatten en tips, die meteen toepasbaar zijn.

autisme workshop krachtdag vrouwen

Het thema van deze Krachtdag is ” Betere communicatie bij Autisme” Deze vragen kunnen bijvoorbeeld aan bod komen: wat voor impact heeft goede of slechte communicatie op onze relatie? Hoe zorg je ervoor dat  je goed en helder communiceert als één of beide partners te maken heeft met autisme? Hoe kan je je  partner beter leren begrijpen? Wat kan je doen om minder last van misverstanden en communicatiestoornissen in je relatie?

Daarnaast wordt er ook voldoende tijd ingepland voor het delen van ervaringen, op een positieve manier en met respect voor elkaar. De workshops zijn zowel buiten als binnen. Er is tussendoor thee/koffie met wat lekkers en de lunch wordt ook verzorgd

Datum Krachtdag: zaterdag 9 november 2024 van 10 tot 15 uur

Inloop vanaf 9.30 uur

Start- en eindtijd: 10 tot 15 uur

Locatie: hotel Boschoord in Oisterwijk

Deze locatie is gemakkelijk te bereiken met de auto en je kunt gratis parkeren op het terrein. Kom je met het openbaar vervoer dan brengt de trein je tot station Oisterwijk. Vanaf daar kun je het beste de (OV)fiets pakken; in slechts 10 minuten fiets je naar hotel Boschoord.

Kosten van deze Autisme Krachtdag: 198 euro incl. BTW per stel. Je betaalt dus 99 euro p.p.

Meld je je voor 9 oktober 2024 aan, dan betaal je slechts 178 euro per stel ofwel 89 euro p.p. Je krijgt dan 10 euro p.p. vroegboekkorting

Hiervoor krijg je:

  • een volledige verzorgde dag inclusief koffie, thee met iets lekkers en een lunch tijdens de dag
  • diverse leerzame workshops, zodat je naar huis gaat met nieuwe inzichten 
  • het delen van kennis en ervaring in een veilige omgeving met gelijkgestemden
  • professionele begeleiding door een gecertificeerde autismecoach – wandelcoach
  • een dag helemaal voor JOU, waarin je tijd voor jezelf hebt en vol energie terug gaat naar huis
  • een dag waarbij je weer op krachten kan komen in het prachtige, landelijke Oisterwijk
  •  

Enkele reacties van deelnemers aan de Autisme Krachtdag:

Meedoen met de Autisme Krachtdag was voor mij een positieve ervaring. Het was erg fijn om ervaringen te kunnen delen met lotgenoten. Ik vond erkenning en herkenning op deze dag. Ik heb de het echt als een warm bad ervaren. De dag had wat mij betreft nog langer mogen duren!

“Ik vond deze Autisme Krachtdag echt de moeite waard.  Mooie omgeving, lekkere lunch, vriendelijke bediening. Het was heel fijn en leerzaam”.

Heb je nog vragen of speciale wensen m.b.t. de Autisme Krachtdag? Heb je vragen over de invulling van de workshops? Laat dit weten via e-mail of  telefonisch op 06-10783865.

Op zaterdag 9 november 2024 Autisme Krachtdag voor stellen. Locatie: Oisterwijk (NB). Thema: Betere communicatie bij Autisme. 

De volgende Autisme Krachtdag voor vrouwen die een partner hebben met autisme is gepland op datum volgt nog .

Je kunt je aanmelden voor de geplande Autisme Krachtdag

Over de organisatie van de Autisme Krachtdag:

Deze Autisme Krachtdag wordt georganiseerd door Maike Arends de Groene Wandelcoach en Stienke de Jager Coaching bij Autisme. Maike Arends is gecertificeerd wandelcoach en is moeder van drie kinderen met autisme. Stienke de Jager is gecertificeerd wandelcoach en autismecoach en heeft een partner met autisme. Zij weten als geen ander wat de impact is van autisme op je leven, je relatie en je gezin. 

Vrijblijvende belafspraak?